Mini Arcade 2448 in 1
Mini-arcade met 19 inch of 24 inch scherm
Onze mini arcadekast is nu verkrijgbaar is twee varianten. Eentje met een 19 inch beeldscherm en 2448 ingebouwde games. Maar er is ook een luxere versie met een 24 inch scherm die draait op Raspberry Pi4. Beide machines zijn uitgerust met twee Sanwa joysticks en verlichte knoppen. Uiteraard krijgt u op deze kasten 12 maanden garantie.

19 Inch met 2448 games
Deze kast draait op Pandora's Box 9 3D en heeft maar liefst 2448 games ingebouwd.Heel veel vechtspellen, zoals Street Fighter II, Killer Instinct en uiteraard alle Mortal Kombats. Maar ook klassiekers als Double Dragon, Pac-Man, Samurai Shodown, Out Run, etc. De kans is klein dat u een Arcade game kunt bedenken die niet in deze machine zit. De kast is zelfs uitgerust met meerdere emulators, zodat u ook bijvoorbeeld PlayStation, PC Engine en Super Nintendo games kunt spelen. Pandora's Box heeft ook WiFi, zodat u zelf nog meer games kunt downloaden.

Download
De complete lijst met games (PDF).

24 Inch
Deze versie van de mini-arcade heeft maar liefst een 24 inch LCD scherm en draait op een Raspberry Pi4 met 4GB RAM geheugen. U krijgt gratis een Samsung EVO Plus MicroSD kaart met meer dan 10.000 games meegeleverd. Ook zijn er veel verschillende emulatoren aanwezig, zoals Arcade, Dreamcast, PC-Engine, Atomiswave, Neo Geo MVS en nog veel meer. U kunt dit MicroSD kaartje eenvoudig in de kast pluggen om er direct een plug & play machine van te maken met een mooi menu waardoor u makkelijk games kunt kiezen en spelen. Ook highscores worden dan opgeslagen.

Compatibel met Sinden Lightgun
De 24 inch versie werkt perfect met een Sinden Lightgun. Zo worden games als Operation Wolf en House of the Dead 2 nog leuker om te spelen. (Sinden Lightgun is niet ingebegrepen bij deze machine).

Afmetingen
19 inch versie: H 74cm, B 56cm, L 54 cm. Gewicht 25kg
24 inch versie: H 66cm, B 68,5cm, L 47cm. Gewicht 30kg


Prijs
19 inch versie: TIJDELIJK UITVERKOCHT
24 inch versie: TIJDELIJK UITVERKOCHT

Neem voor meer informatie over de Mini Arcade contact met ons op.

Onderstaande video is van de 24 inch versie
Arcadekasten
Arcade Slim Edition (Zelda)
Arcade Slim Edition (SEGA)
Arcade Slim Edition (MvC)
Arcade Fix It Felix Jr.
Classic Arcade 60 in 1 (Donkey Kong)
Classic Arcade 60 in 1 (Pac-Man art)
Mini Arcade (Zelda versie)
Mini Arcade (GnG versie)
Mini Arcade (MK versie)
Mini Arcade 60 in 1
Klassieke Arcadekasten
Neo Geo MVS
Moederborden
Originele carts
Multi cart 161 in 1
PCB
Klassieke PCB's
JAMMA PCB's
Multi PCB 60 in 1
Multi PCB 128 in 1
Multi PCB 276 in 1
Pandora's Box 3
Accessoires
Game King 2019 in 1
Arcade Spinner
Lorenzo joysticks